Hjälpwebb SiteVision 4

Lägg till sökväg

Klicka på länken Lägg till sökväg för att lägga till vilka strukturer (mappar eller delgrenar) som ska ingå i sökningen.

Lägg till sökväg

Det går att välja om begränsningen ska gälla för sidor, filer eller bilder. Byt typ högst uppe till vänster för att växla till bild-eller filarkiv.

Byt typ

Väljer du en begränsning exempelvis en mapp i filarkivet så kommer sökmodulen att söka ENBART i denna mapp.

Tänk på att omfångsbegränsningen måste matcha de typer du inkluderar. Du får inga träffar om du valt att söka enbart i sidor och sedan under omfång pekar du ut en mapp i bildarkivet.

Denna sida publicerades: 2016-02-18

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets