Hjelp Online

Egenskapene i en mal

Hvis du klikker egenskapene for en mal for å vise samme ikoner som når du klikker på egenskapen for en side. Men noen av brikkene har spesifikke innstillinger for maler.

Egenskaper på en mall

Undersøkelsen paneler

Øverst til du finner det konservative ikonet viser paneler (ser ut som en kube). Gjennom det du kan ta deigen tilbake til listen over panelene tilgjengelig for Egenskaper.

Oversiktspaneler

Velg panelet

Du kan klikke på forstørrelsesglasset søke blant paneler som er tilgjengelige. For eksempel, hvis du ikke er sikker på hvilken kategori som abonnementet er over så du kan søke etter den i stedet.

Velg panel

Denne siden ble publisert: 2019-02-18

Kontakt oss

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Sweden

Info: + 46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39